GOSSIP

Χώρισαν οι Μαυρίδης - Ράλλη; Ποιος φίλος τους πρόδωσε το χωρισμό;

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ και πέρυσι έκαναν γνωστό στους πάντες το δεσμό τους και μάλιστα μάθαμε πως η γνωριμία τους ξεκίνησε από έναν κοινό φίλο: το Νίκο Αναδιώτη.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν συχνά πως υπάρχουν σύννεφα σε αυτή τη σχέση που μετρά λίγος μήνες ζωής, αλλά έδειχνε να είναι σοβαρή. Στην πορεία κάποιοι διέψευσαν τις φήμες, όμως τώρα μια ατάκα του Νίκου Αναδιώτη, άφησε να εννοηθεί πως το ζευγάρι μάλλον χώρισε.

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λέει;»  και όταν η Ελένη Τσολάκη τον ρώτησε για το… προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη εκείνος δεν αποδέχτηκε την λέξη προξενιό λέγοντας πως δεν θέλει να το πάρει πάνω του που δεν πέτυχε!

«Προξενιό, όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

«Ξέρω ότι τα είχαν φτιάξει και ξέρω ότι μετά τα χαλάσανε», απάντησε η Ελένη Τσολάκη.

«Που τα έμαθες εσύ αυτά δεν ξέρω», συνέχισε χαμογελώντας ο Νίκος Αναδιώτης και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής…

«Έτσι διαβάζω και γράφεται».

«Μην τα πιστεύεις και όλα.»

Γιατί δεν πέτυχε το προξενιό αυτό;

«Α μη με βάζεις να μιλάω για άλλους δεν είναι ωραίο. Γιατί δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο προξενιό. Απλώς συμβαίνει να είμαι ο κοινός γνωστός και των δύο. Και φίλος και των δύο», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης που προσπάθησε να μαζέψει τις ατάκες του για το όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του… πρώην ζευγάρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!