GOSSIP

"Μου τελείωσε" είπε η Κατερίνα Καινούργιου on air και επιβεβαίωσε το χωρισμό της

Εδώ και μέρες κυκλοφορεί η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε, αλλά μετά κυκλοφορεί η φήμη της επανασύνδεσης με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Νάσο Αναστασόπουλο, και κάπου όλοι είχαν μπερδευτεί. Τελικά χώρισε ή δεν χώρισε η γνωστή παρουσιάστρια;

Η αλήθεια είναι πως και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου έριξε λάδι στη φωτιά στις φήμες, με τα αλλεπάλληλα unfollow και follow που έκανε στο Νάσο στα social media, και τελικά η ίδια έσπευσε (μετά από λίγη πίεση) να ομολογήσει από τον αέρα της εκπομπής της πως χώρισε.
Την απάντηση στην ουσία κατάφερε να την "εκμαιεύσει" η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν καλεσμένη.

Οταν την ρώτησε πως είναι αυτή την περίοδο και η Κατερίνα Καινούργιου της είπε: «Μην διαβάζεις όσα γράφονται». «Μα δεν γίνεται αφού γράφεται παντού», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εντάξει, εγώ δεν έχω μιλήσει όμως που ξέρεις τι γίνεται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Οταν, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την καλεσμένη της γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη, εκείνη απάντησε ότι δεν της αρέσουν αυτά. Τότε, η ερώτηση αντιστράφηκε και η Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: Εσύ γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμα;» με την παρουσιάστρια της εκπομπής  «Ευτυχείτε» να λέει: «Εγώ… μου τελείωσε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!