GOSSIP

Το μήνυμα της Μαρίας Νεφέλης προς τον Άνθιμο Ανανιάδη

Τέλος στο... θρίλερ με την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, έβαλε το τεστ DNA, που έδειξε πως το παιδί είναι του πρώην συντρόφου της Άνθιμου Ανανιάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κάνοντας μια ανάρτηση στα social media με ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.


Και τώρα ήρθε και η απάντηση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, μέσω μια επιστολής που έστειλε στα media, που δείχνει πως μάλλον δεν έχει ακόμα τελειώσει η κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, μετά τη γέννηση του μικρού Τιμόθεου.


"Στον απόηχο όλων όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον βιολογικό πατέρα του γιου μου, Άνθιμο Ανανιάδη και το οικείο περιβάλλον του που στα 20 μου χρόνια μου δίδαξαν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής που θα μπορούσα να πάρω και που με τη σειρά μου θα διδάξω κι εγώ στον γιο μου.  Είναι λυπηρό ότι ακόμα και μετά τα αποτελέσματα DNA (το οποίο εκείνος ζητούσε χωρίς εγώ να έχω αμφισβητήσει ποτέ μα ποτέ ότι είναι ο πατέρας) τα οποία επιβεβαίωσαν πλήρως την πατρότητα του, αντί να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη να κρατήσει χαμηλούς τόνους εξακολουθεί να με κατηγορεί", δηλώνει η Μαρία Νεφέλη Γαζή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!