GOSSIP

Διάσημος σκηνοθέτης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αγοριών

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση πως ένας διάσημος σκηνοθέτης, του οποίου η νέα ταινία, μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε πως είναι υποψήφια για 5 βραβεία Όσκαρ, κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα αγόρια.

Ο λόγος για τον 53χρονο Bryan Singer, το διάσημο σκηνοθέτη ταινιών X Men, που η νέα του ταινία Bohemian Rhapsody που αφηγείται τη ζωή του Freddie Mercury, του θρυλικού τραγουδιστή των Queen, διεκδικεί φέτος 5 Όσκαρ.

Σύμφωνα με νέο άρθρο του περιοδικού The Atlantic, το οποίο επικαλείται τις μαρτυρίες πολλών αντρών που κάποιοι διατηρούν την ανωνυμία τους, ο γνωστός σκηνοθέτης, κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά και ανάγκασε να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του, ανήλικα αγόρια.


Συγκεκριμένα το άρθρο προέκυψε μετά από τις μαρτυρίες 50 ατόμων και μια έρευνα 12 μηνών και σε αυτό πολλοί αναφέρουν πως ο διάσημος σκηνοθέτης τους παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικοι και αναφέρονται σε περιστατικά που έγιναν κυρίως τη δεκαετία του 90.


Ένας εκ των ατόμων που μιλά, ο Victor Valdovinos, αναφέρει πως ήταν μόλις 13 χρονών, όταν ο γνωστός σκηνοθέτης τον χάιδεψε στα γενετικά του όργανα, στα πλατό των γυρισμάτων του θρίλερ Apt Pupil (Μαθήματα Φόβου).


Ο δικηγόρος του γνωστού σκηνοθέτη διαψεύδει όλες τις κατηγορίες και αναφέρει πως ο πελάτης του ποτέ δεν έκανε σεξ με ανήλικα αγόρια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Variety, η ταινία Bohemian Rhapsody, ναι μεν συγκέντρωσε 5 υποψηφιότητες (μεταξύ των οποίων το Όσκαρ A Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του πρωταγωνιστή Rami Malek και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας), αλλά ο Bryan Singer, δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ και το άρθρο θυμίζει πως ο Bryan Singer απολύθηκε από την παραγωγή του Bohemian Rhapsody, μόλις δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, αλλά το όνομά του παρέμεινε στους τίτλους σκηνοθεσίας της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!