GOSSIP

H Lady Gaga έβαλε τα κλάματα μόλις έμαθε πως είναι υποψήφια για Όσκαρ

Η διάσημη τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια έκανε τα πρώτα της βήματα και στην τηλεόραση και τώρα και στον κινηματογράφο, κατάφερε να αποσπάσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου και μίλησε στους New York Times για την αντίδρασή της, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα.

Η pop star του πενταγράμμου, έπαιξε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά American Horror Story, αλλά ήταν ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία του Bradley Cooper "A Star Is Born" αυτή που έκανε τους πάντες να παραδεχτούν το υποκριτικό της ταλέντο και της χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ.


Η ίδια αποκάλυψε πως έμαθε τα νέα... πιθανά τελευταία, αφού όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες η Lady Gaga κοιμόταν, καθώς χρειάζονταν ξεκούραση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας της residency στο Λας Βέγκας, όπου και πραγματοποιεί αλλεπάλληλες live εμφανίσεις γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.


Έτσι έμαθε τα νέα τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ καθώς της τα είπαν μόλις ξύπνησε.


Και η σταρ είπε στους New York Times πως αμέσως ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε τα νέα και εξήγησε πως τα νέα τα έμαθε από τον ατζέντη της, όταν η ίδια του τηλεφώνησε.


Και σε ερώτηση που δέχτηκε για το πως και δεν την ξύπνησαν νωρίτερα, αφού σίγουρα το τηλέφωνό της θα χτυπούσε σαν τρελό για ώρες, η ίδια απάντησε πως μπορεί να κοιμάται ακόμα και όταν γίνεται χαμός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!