GOSSIP

Συνελήφθη για βιασμό ο διάσημος ράπερ Chris Brown

Ο 29χρονος διάσημος ράπερ και πρώην σύντροφος της Rihanna, συνελήφθη στο Παρίσι με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Chris Brown, συνελήφθη, όταν μια 24χρονη γυναίκα, κατήγγειλε στις γαλλικές αστυνομικές Αρχές, πως ο διάσημος ράπερ τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, την περασμένη εβδομάδα.


Όπως αναφέρει το CNN, η γυναίκα είπε πως γνώρισε τον Chris Brown σε ένα κλαμπ στις 15 Ιανουαρίου και αργότερα οι δυο τους πήγαν σε ένα ξενοδοχείο και στο δωμάτιο βρίσκονταν και ο σωματοφύλακας του γνωστού ράπερ και η γυναίκα είπε πως και οι δυο άντρες τη βίασαν.


Θυμίζουμε πως ο Brown είχε και στο παρελθόν περιπέτειες με το νόμο, αφού είχε καταδικαστεί για τη βίαιη επίθεση που είχε κάνει το 2009 στην τότε σύντροφό του Rihanna, ενώ το 2016 κατηγορήθηκε για βίαιη επίθεση με όπλο, το 2017 έριξε μπουνιά σε έναν φωτογράφο, ενώ τον Μάιο του 2018 μια γυναίκα τον κατηγόρησε πως ένας φίλος του ράπερ τη βίασε, ενώ ο Chris Brown την απειλούσε με όπλο.


Πάντως τελικά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του Chris Brown και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο ίδιος έγραψε στα social media, πως η γυναίκα που τον κατηγορεί λέει ψέματα.


Και η πρώην σύντροφός του Rihanna δήλωσε πως νιώθει άσχημα για τα όσα συμβαίνουν στον Chris και θεωρεί πως θα λάμψει η αλήθεια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!