GOSSIP

Η Sarah Jessica Parker, έγινε ξανά για λίγο η Carrie του Sex & The City [βίντεο]

Μπορεί προσωρινά, να έχει ναυαγήσει κάθε ελπίδα για το γύρισμα μιας νέας ταινίας Sex & The City, αλλά η διάσημη ηθοποιός Sarah Jessica Parker, ενσάρκωσε ξανά το ρόλο της Carrie Bradshaw για καλό σκοπό.

Η χολιγουντιανή σταρ, συμμετέχει σε νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής μπύρας, στο πλαίσιο καμπάνιας, που γίνεται από μια φιλανθρωπική οργάνωση, την οποία (μαζί με άλλους) διαχειρίζεται ο σταρ Matt Damon και στόχο έχει την παροχή ασφαλούς και πόσιμου νερού και εγκαταστάσεων υγιεινής σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.


Στο νέο σποτ, το οποίο μας έδειξε η ίδια η Sarah Jessica Parker μέσω Instagram, η σταρ υποδύεται ξανά την Carrie και τα γυρίσματα θυμίζουν το απόσπασμα που βλέπαμε στην αρχή των τηλεοπτικών επεισοδίων της σειράς Sex & The City, με την Carrie να περπατά στην καρδιά της Νέας Υόρκης και να λερώνει το μοδάτο outfit της με νερά που πετά ένα διερχόμενο λεωφορείο.


Η ίδια η ηθοποιός είπε για το νέο σποτ στη Huffington Post: "Έχει περάσει καιρός. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν επίσης λίγο αλλόκοτο- με την καλή έννοια. Ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό λόγω του σκοπού, δηλαδή να στηρίξω την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Βρήκα σωστό και έξυπνο το πώς θέλησαν να απεικονίσουν την Carrie γι' αυτήν την ιδέα. Το βρίσκω έξυπνο. Στο παρελθόν είχες ένα σενάριο και όλες τις λέξεις που χρειαζόσουν να σου θυμίζουν πως λείπεις εδώ και καιρό. Αλλά αυtό ήταν σαν ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πέρασα υπέροχα"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!