GOSSIP

Συγκινεί το μήνυμα του Περρή για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

Χθες το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, που παρουσίαζε για χρόνια και μια από τις πιο επιτυχημένες χιουμοριστικές, τηλεοπτικές εκπομπές, τo OΛA. από όπου πέρασαν σχεδόν όλοι οι celebrities της Ελλάδας,

Ο Θεμος πέθανε χθες Τρίτη βράδυ σε ηλικία 61 ετών ο Θέμος Αναστασιάδης, αφού έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Λόγω των προβλημάτων υγείας του ο Θέμος, το τελευταίο διάστημα ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα.

Τώρα η είδηση του θανάτου του, δείχνει να έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μεταξύ αυτών και ο πρώην συνεργάτης του στην εκπομπή ΟΛΑ, και καλός του φίλος Βαγγέλης Περρής, που έγραψε αρχκά στα social media "Σαν Ψέμα", και φάνηκε να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγική είδηση.

Ενώ λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής ανέβασε στο Instagram μια  μια φωτογραφία  στην οποία εμφανίζονται ο ίδιος, ο Θέμος Αναστασιάδης, η Δούκισσα Νομικού και η Μελίνα Ασλανίδου, να βγάζουν selfie στα γυρίσματα του ΟΛΑ. Στη λεζάντα ο δημοσιογράφος λέει: «Πάμε ξανά εγγραφή. Με άλλο τέλος αυτή τη φορά. Δεν πέτυχε το αστείο φίλε…».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!