GOSSIP

Λιποθύμησε όταν είδε σκηνές βίας και σεξ σε παράσταση με την Cate Blanchett

Η διάσημη ηθοποιός Cate Blanchett πρωταγωνιστεί σε μια θεατρική παράσταση που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

H νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η 49χρονη χολιγουντιανή σταρ Cate Blanchett, με συμπρωταγωνιστή, τον ηθοποιό Stephen Dillane, που έγινε γνωστός και από το ρόλο του Stannis Baratheon στην πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, αλλά δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού η παράσταση αποδείχτηκε υπερβολικά τολμηρή για κάποιους εκ των θεατών.

Όπως αναφέρει το protothema.gr στην πρεμιέρα της παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) στην οποία πρωταγωνιστεί η χολιγουντιανή σταρ, στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών. 

Όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου, μία ηλικιωμένη γυναίκα παρέστη ανάγκη να διακομιστεί σε νοσοκομείο, αφότου έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Οι σκηνές του έργου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων sex toys, ένα άγριο όργιο που συμβαίνει σ΄ ένα αμάξι και αρκετή βία εις βάρος των γυναικείων χαρακτήρων κυρίως. 



Η αμφιλεγόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται μία βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Cate, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου παίζει o σταρ Steven.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1740 και αφορά «έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής». 

Μιλώντας στον Guardian πριν από μερικές ημέρες, η Blanchett  αναφέρθηκε στην παράσταση λέγοντας ότι «πάντα έβλεπε το θέατρο ως πρόκληση». 

«Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική», σημείωσε η 49χρονη ηθοποιός.

Μετά το περιστατικό, το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προειδοποιώντας τους θεατές ότι η παράσταση περιέχει σκηνές αυστηρά για ενήλικους που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!