GOSSIP

Η Θέμις Μπαζάκα δηλώνει φαν του My Style Rocks

Η γνωστή ταλαντούχα ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα, αποκάλυψε σε νέα της συνέντευξη, γιατί απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και μίλησε και για τις προσωπικές τηλεοπτικές προτιμήσεις της και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε πως βλέπει το My Style Rocks.

H Θέμις Μπαζάκα, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δέχεται διαρκώς προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές, αλλά εξήγησε γιατί τις απορρίπτει:
"Δέκα χρόνια έχω να κάνω τηλεόραση. Προτάσεις γίνονται. Και σήμερα χτύπησε το τηλέφωνο, πριν έρθω στη συνέντευξη. Δεν είπα «όχι», θα κάνω μια συνάντηση, αλλά δεν ξέρω. Πάω με λαχτάρα, διαβάζω σενάρια και μετά απογοητεύομαι. Δεν μου αρέσουν πια οι συνθήκες που γίνονται οι δουλειές στην τηλεόραση. Με βιασύνη, χωρίς να φροντίζουν την εικόνα, πληρώνουν ελάχιστα, καθυστερούν, δεν μπορώ να κυνηγάω τα λεφτά μου. Θέλω να έχω μια εγγύηση ότι αυτό το πράγμα θα έχει ποιότητα, έστω κι αν είναι κωμωδία. Ελληνικές σειρές δεν βλέπω" είπε και πρόσθεσε: "Αν είμαι στο σπίτι, θα βάλω Netflix και τα βράδια, που μπορεί να είμαι πιο κουρασμένη και αδιάφορη, κάποιο από αυτά τα ριάλιτι μόδας, όπως το My Style Rocks. Αν είναι και καμιά φίλη σπίτι, τα βλέπουμε μαζί και γελάμε. Από το συγκεκριμένο έχω και αγαπημένη παίκτρια, τη Φωτεινή. Αυτή είναι καλλιτέχνις, κάνει κάτι τρελούς συνδυασμούς ρούχων".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!