GOSSIP

H Kim Kardashian έκανε ένα επικό πάρτι για τα γενέθλια της κόρη της [βίντεο]

Όταν οι Kardashians διοργανώνουν πάρτι, δεν είναι καθόλου φειδωλές με τα έξοδα. Και η Kim Kardashian φρόντισε να κάνει ένα πάρτι - γενεθλίων που θύμιζε κανονική χολιγουντιανή υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της κόρης της Chicago.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, η Kim Kardashian και ο Kanye West, τον ερχόμενο Μάιο θα αποκτήσουν και τέταρτο παιδί, ένα αγοράκι, που θα γεννηθεί και πάλι από παρένθετη μητέρα, όπως έγινε και με την κόρη τους Chicago.


Και τώρα η Chicago, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και η Kim έκανε ένα μεγάλο παιδικό πάρτι στο σπίτι της στο Calabasas του Λος Άντζελες με θέμα "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων".


Τα γενέθλια της μικρής ήταν την περασμένη Τρίτη και ένα από τα δώρα που έλαβε από τη θεία της Khloe Kardashian ήταν ένα κανονικό αυτοκίνητο Mercedes G Wagon σε μίνι μέγεθος.


Και ακολούθησε το πάρτι γενεθλίων το περασμένο Σάββατο, όπου μεταξύ των καλεσμένων ήταν φυσικά όλες οι Kardashians και τα παιδιά τους, αλλά και η Chrissy Teigen και άλλοι celebrities.


Και όπως θα δείτε στα πλάνα που η Kim ανέβασε στα social media, όλα ήταν εμπνευσμένα από το γνωστό παραμύθι, ενώ ένα μεγάλο καστ ηθοποιών είχε ντυθεί με κοστούμια που θύμιζαν τους ήρωες του βιβλίου και η τούρτα ήταν μια κανονική υπερπαραγωγή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!