GOSSIP

Άγνωστοι έδειραν τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη έξω από το σπίτι του [εικόνα]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, που δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως εδώ και 9 μήνες δέχεται απειλές.

Ο ηθοποιός, την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην είσοδο του σπιτιού του, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας, περίπου στις 23:00 το βράδυ, δέχθηκε επίθεση από τους δράστες, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Τότε, έκανε την εμφάνισή τους ένας αλλοδαπός, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει στο gossip-tv, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο του και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα για να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου. Ο δικηγόρος του, ωστόσο, του είπε ότι ο «άγνωστος» δεν θα βρεθεί ποτέ, εκτός αν υποψιάζεται κάποιον. Προς το παρόν, ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα καταθέσει μήνυση, ενώ έχει μόνο κάποιες αμιχιές στο σώμα του.

Ο Ανθιμος Ανανιάδης σε ανάρτησή του στο Instagram αποκαλύπτει πως εδώ και εννέα μήνες δέχεται επίθεση και απειλές, ενώ ευχαριστεί τους ακολούθους του για το ενδιαφέρον.

«Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή .. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου... Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν ... Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά... Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά», έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εδώ και 9 μήνες δέχομαι μια συνεχή επίθεση και απειλή .. Αυτή την φορά αντιμετώπισα την απειλή μπροστά μου... Όμως έχω καθαρή συνείδηση και δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν ... Συνεχίζω να πορεύομαι με αγάπη και αλήθεια στη καρδιά... Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά.. #againstallviolence

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις 18 Ιαν, 2019 στις 5:16 πμ PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!