GOSSIP

Γιατί οι Meghan & Harry δεν πήγαν στα γενέθλια της Kate;

Όσο και αν το βρετανικό παλάτι, προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες πως η Kate Middleton και η Meghan Markle έχουν μεγάλη κόντρα, διαρκώς κάτι συμβαίνει και αυτές οι φήμες φουντώνουν ξανά.

Και αυτό συνέβη και τώρα, με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια της Kate Middleton.


Όπως έγινε γνωστό, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, την περασμένη εβδομάδα, έκανε όχι ένα, αλλά δύο πάρτι γενεθλίων, όμως σε κανένα από αυτά δεν πήγαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ενισχύοντας έτσι τη φήμη πως τα δύο διάσημα ζευγάρια (Meghan - Harry και Kate - William) είναι στα... μαχαίρια.


Συγκεκριμένα οι Meghan - Harry, δεν πήγαν στο πάρτι που έκανε η Kate στο Anmer Hall, όπου ήταν καλεσμένοι πολλοί φίλοι της, μεταξύ των οποίων και οι νονοί των τριών παιδιών του William και της Kate.


Ωστόσο, τώρα δημοσίευμα του Elle στις ΗΠΑ, επικαλείται πηγή από το φιλικό κύκλο της Kate που αναφέρει πως οι Meghan & Harry δεν πήγαν στο πάρτι γιατί απλούστατα το ίδιο διάστημα είχαν προγραμματίσει να πάνε λίγες μέρες στο εξοχικό τους στο Oxfordshire για να ξεκουραστούν, επειδή αυτή η εβδομάδα θα ήταν γεμάτη υποχρεώσεις για την έγκυο Δούκισσα του Σάσεξ, αφού ανακοινώθηκαν οι φιλανθρωπίες που έχει επίσημα αναλάβει.


Η ίδια πηγή δε αναφέρει πως τα δύο ζευγάρια δεν έχουν καμία ένταση μεταξύ τους, απλά τυγχάνει να έχουν διαφορετικούς φίλους και διαφορετικές κοινωνικές υποχρεώσεις.


Βέβαια αυτό δεν ηρέμησε τις φήμες, αφού πολλοί τονίζουν πως κάποτε τα δύο αδέλφια William & Harry ήταν αχώριστα, ενώ τώρα σπάνια κάνουν κοινές εμφανίσεις και αυτό πολλοί το αποδίδουν στη κόντρα των συζύγων τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!