GOSSIP

Μήπως η Melania Trump πρέπει να πάρει μαθήματα στυλ από την Middleton;

Και οι δυο διάσημες γυναίκες έχουν παντρευτεί ανθρώπους που έχουν μεγάλα αξιώματα και πρέπει να προσέχουν πολύ στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Και στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε πως μπορεί να παραδώσει πολλά μαθήματα στυλ στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Kate Middleton, επισκέφτηκε ένα δημόσιο κήπο στο Λονδίνο, όπου και απλοί πολίτες έχουν την ευκαιρία να ασχολούνται με την κηπουρική και οι στιλιστικές επιλογές της για την περίσταση ήταν απλά άψογες.


Η Δούκισσα προτίμησε να ντυθεί απλά, σε γήινους τόνους, φόρεσε απλά, άνετα και πρακτικά μποτάκια, το μακιγιάζ της ήταν εντελώς φυσικό και απλό και μέχρι και τα σκουλαρίκια της ήταν... προσαρμοσμένα στην περίσταση, αφού είχαν πάνω τους μικρά διακριτικά φύλλα.


Και τώρα όλοι σχολιάζουν πως έτσι θα έπρεπε να ντύνεται κάποια όταν ασχολείται με την κηπουρική και όχι όπως η Melania Trump, η οποία στο παρελθόν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική αφού τη μία φορά φύτεψε ένα δέντρο στο κήπο του Λευκού Οίκου φορώντας ένα πανάκριβο outfit και ψηλοτάκουνες γόβες!


Ενώ στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί ενώ υποτίθεται πως ασχολείται με τη κηπουρική, αλλά και πάλι τα ρούχα της (αν και casual) κοστίζουν μια μικρή περιουσία αφού είναι όλα από διάσημους Οίκους Μόδας, ενώ τα sneakers της ήταν τόσο ολοφάνερα πεντακάθαρα και καινούργια που φαίνονταν πως ποτέ δεν είχαν φορεθεί σε χώμα κήπου.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!