GOSSIP

Η Selena Gomez έσπασε τη σιωπή της στα social media

Το 2018 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez.

H 26χρονη σταρ, μετά από ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε πριν από ένα χρόνο, μέσα στο 2018 έπαθε κρίσεις πανικού και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας και να δώσει τη δική της μάχη ενάντια στο άγχος και την κατάθλιψη.


Και για μήνες τηρούσε απόλυτη σιωπή στα social media (όπου παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο με πάνω από 144 εκατομμύρια followers στο Instagram) ακόμα και όταν πήρε εξιτήριο από τη ψυχιατρική κλινική.


Τα προβλήματα υγείας της Selena, η πολύμηνη απουσία της και το γεγονός πως το ίδιο διάστημα ο πρώην σύντροφός της Justin Bieber, αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε την Hailey Baldwin, ενώ και ο πρώην της The Weeknd έκανε ξανά δεσμό με την Bella Hadid, έκανε τα media να γράφουν ατελείωτα άρθρα πως οι ερωτικές απογοητεύσεις της Selena, δημιούργησαν προβλήματα στη ψυχική της υγεία.
Πάντως τώρα η Selena αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της στα social media, και ανέβασε μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, είπε στους followers της πως τους αγαπά πολύ και έκανε μια ανασκόπηση στο 2018, λέγοντας πως ήταν μια χρονιά μέσα στην οποία κλήθηκε να δουλέψει πολύ με τον εαυτό της και να "μεγαλώσει".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!