GOSSIP

Παραιτήθηκε και η σωματοφύλακας των Meghan & Harry [εικόνες]

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, μολονότι κατέχουν αυτόν τον τίτλο, εδώ και λιγότερο από ένα χρόνο, μάλλον δυσκολεύονται να βρουν άτομα για να εργαστούν για αυτούς, αφού τώρα ανακοινώθηκε μια νέα παραίτηση.

Μετά την προσωπική βοηθό και τη γραμματέα της Meghan Markle, οι οποίες παραιτήθηκαβ πριν από εβδομάδες, τώρα έγινε γνωστό πως παραιτήθηκε και η σωματοφύλακας του διάσημου ζευγαριού.


Πρόκειται για μια ξανθιά γυναίκα υψηλόβαθμη αξιωματικό της αστυνομίας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία του διάσημου ζευγαριού, εδώ και έξι μήνες (μάλιστα τους συνόδευε στη περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), αλλά σύμφωνα με την Daily Mail παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της. Η Daily Mail επικαλείται πηγή από τη βρετανική αστυνομία που επιβεβαιώνει την είδηση, ενώ το Παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει. Σύμφωνα με άτομο από την Scotland Yard, η αστυνομικός παραιτήθηκε πρόσφατα και το είχε ανακοινώσει μέσα στις γιορτές: "Είναι αλήθεια, φεύγει. Το ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα. Αλλά φεύγει για προσωπικούς λόγους και δεν δεν έχει να κάνει με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που είναι στενοχωρημένοι που την χάνουν. Εχει αποφασίσει να φύγει από τη Met. Είναι κρίμα. Είναι μεγάλο σοκ. Ολοι είναι στενοχωρημένοι, όπως και αυτή. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι μια απόφαση που πήρε ελαφρά τη καρδία" αναφέρει η πηγή.


Πάντως οι αλλεπάλληλες παραιτήσεις προσωπικού, σε συνδυασμό με διαρκείς αναφορές για ιδιαίτερα άσχημη και "δικτατορική" συμπεριφορά τόσο της Meghan όσο και του Harry, φούντωσαν ξανά τις φήμες, πως το διάσημο ζευγάρι, έχει πολύ στρες λόγω της δημοσιότητας και πως αυτό έχει ενταθεί με την εγκυμοσύνη της Meghan.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!