GOSSIP

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την πλαστική που έκανε στη μύτη της [βίντεο]

Για πολλές celebrities συχνά ακούγεται πως έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά οι περισσότερες το αρνούνται. Όμως η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Ελένη Χατζίδου, όχι μόνο παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, αλλά μίλησε και με απόλυτη ειλικρίνεια για την όλη εμπειρία.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου, μίλησε σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, για την επέμβαση που έκανε στη μύτη της και για το πόσο επώδυνη ήταν.

"Αυτοί οι ψίθυροι μεγάλωσαν όταν βγήκα στο γυαλί. Όταν τελείωσε το χειρουργείο, μου είχαν χορηγήσει τόσα πολλά παυσίπονα που δεν καταλάβαινα τίποτα. Το πρώτο βράδυ δεν κοιμήθηκα. Μετά συνηθίζεται και λίγο ο πόνος. Εκεί που φρίκαρα τελείως ήταν όταν μου έβγαλαν τα ειδικά βαμβακάκια που βάζουν στη μύτη, εκτός από τον νάρθηκα. Έχασα τις αισθήσεις μου, ένιωθα ότι χυνόταν το μυαλό μου. Στο Dancing with the Stars ήμουν ενάμιση μήνα μετά την επέμβαση. Ήμουν αρκετά πρησμένη. Το 80% του αποτελέσματος το βλέπεις στο εξάμηνο περίπου", είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!