GOSSIP

Η Meghan Markle έκανε τη πρώτη δημόσια εμφάνισή της για το 2019 [εικόνες]

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για τις φιλανθρωπίες και τα νέα κοινωνικά καθήκοντα που αναλαμβάνει η Δούκισσα του Σάσεξ, η Meghan Markle έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της για το 2019.

Το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε χθες τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, ανακοινώνοντας πως η Δούκισσα του Sussex θα ασχοληθεί με τέσσερις εθνικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες και τα ζώα: το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, τα Πανεπιστήμια της Κοινοπολιτείας καθώς και τους οργανισμούς "Smart Works" και "The Mayhew Animal Home". Να σημειωθεί πως αυτά θα είναι τα πρώτα καθήκοντα της Meghan Markle από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry τον περασμένο Μάιο. 

Και τώρα η Meghan επισκέφτηκε ένα από τα ιδρύματα στα οποία σκοπεύει να αναπτύξει φιλανθρωπική δράση και εντυπωσίασε με το σικ σύνολό της. H Meghan διανύει πλέον τον 6ο μήνα της εγκυμποσύνης της και φόρεσε ένα μαύρο μίντι φόρεμα, και ένα υπέροχο all time classic καμηλό παλτό του οίκου Oscar de la Renta και τα συνδύασε με υπέροχες cow printed γόβες, με πλαστική διαφάνεια του Gianvito Rossi.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!