GOSSIP

H Μαρία Μπακοδήμου πνίγει τον πρώην σύζυγό της και τα likes πέφτουν βροχή

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, αλλά τους ενώνει η αγάπη τους για τους γιους τους και έχουν καταφέρει να έχουν μια ιδιαίτερα καλή σχέση παρά το χωρισμό τους.

Και οι δυο τους κάνουν καριέρα στην τηλεόραση και μάλιστα στο ίδιο κανάλι, με τον Δημήτρη να είναι ένας από τους κριτές του My Style Rocks και τη Μαρία να παρουσιάζει το Power of Love.


Και τώρα οι δυο πρώην φωτογραφήθηκαν μαζί και έδωσαν μια κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησαν για όλα με άνεση και χιούμορ, ακόμα και για τις... απιστίες του Δημήτρη.


Όμως η φωτογραφία που έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια και likes είναι αυτή που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου στα social media,, όπου φαίνεται σαν να στραγγαλίζει τον πρώην σύζυγό της και έγραψε  "Αφιερωμένο σε όλες εκείνες που κάποτε ένιωσαν ότι θέλουν πάρα πολύ να πνίξουν τον δικό τους "Δημήτρη" και συνόδεψε την ανάρτηση με τα hashtags #ετσιειναιηζωη#οτανκλεινειηπορτα#μηντρεπεστεκαντεlike #familysrories#loveandmarriage #love #myex


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!