GOSSIP

H Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη που συνεργάστηκε με αυτόν τον ράπερ

Νέος σάλος έχει ξεσπάσει στο λαμπερό κόσμο της αμερικανικής σόουμπιζ, αφού ένα νέο ντοκιμαντέρ αποκάλυψε πως ο διάσημος ράπερ R Kelly εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλα και κακοποιούσε ακόμα και ανήλικες γυναίκες.

Συγκεκριμένα στο ντοκιμαντέρ της Lifetime με τον τίτλο "Surviving R Kelly" μια σειρά από γυναίκες αφηγούνται τη φρίκη που βίωσαν (κάποιες ενώ ήταν ανήλικες) στα χέρια του R Kelly, τον οποίο κατηγορούν πως είχε στήσει ένα "sex cult" και συστηματικά κακοποιούσε και παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες. Μετά τη προβολή του ντοκιμαντέρ η αστυνομία ανακοίνωσε πως διερευνά την υπόθεση, ενώ ο ίδιος ο ράπερ αρνείται τα πάντα.

Και ενώ οι κατηγορίες κατά του διάσημου ράπερ πέφτουν βροχή, η Lady Gaga, η οποία είχε συνεργαστεί με τον R Kelly to 2013 και είχαν μαζί κυκλοφορήσει το τραγούδι "Do What U Want", τώρα, μετά το σάλο που ξέσπασε, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ζήτησε συγγνώμη που συνεργάστηκε με τον R Kelly και είπε πως σκοπεύει να απαγορεύσει το streaming του τραγουδιού που έκανε μαζί του από όλες τις πλατφόρμες.

Παράλληλα απολογήθηκε που η ίδια όταν ήταν νεότερη δεν είχε καλή κρίση και έκανε κάποιες λάθος επιλογές, και είπε πως πιστεύει τα όσα λένε οι κοπέλες εις βάρος του ράπερ και πως αυτά που άκουσε είναι βαριές κατηγορίες που κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει.

Να σημειωθεί πως ο παραγωγος του ντοκιμαντέρ αποκάλυψε πως πριν προβληθεί το νοτκιμαντέρ είχε ζητήσει από συνεργάτες του R Kelly όπως η Lady Gaga, o Jay Z κ.ά. να μιλησουν στο ντοκιμαντέρ, αλλά αρνήθηκαν και είπε πως ενώ όλοι στη μουσική σόουμπιζ γνώριζαν κανείς δεν μιλούσε και απέφευγαν όλοι να αγγίξουν αυτό το θέμα.

Πάντως μεταξύ αυτών που μίλησαν στο νοκιμαντέρ ήταν ο  John Legend, που δέχεται συγχαρητήρια στα social media για το "θάρρος" του, αλλά ο ίδιος σχολίασε πως ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!