GOSSIP

Ο Rami Malek σχολίασε το "φτύσιμο" που έφαγε από τη Nicole Kidman [βίντεο]

O Rami Malek ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες, όπου κέρδισε το βραβείο για την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody.

Όμως ένα από τα στιγμιότυπα που έγινε viral και όλοι σχολίαζαν ήταν η στιγμή που ο Rami, φάνηκε να προσπαθεί να πλησιάσει τη Nicole Kidman που βρίσκεται πάνω στη σκηνή, για να τη χαιρετήσει, αλλά εκείνη φαίνεται να τον σνομπάρει και να τον αγνοεί επιδεικτικά.


Τώρα ο Rami βρέθηκε στο σόου του Jimmy Kimmel, και ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής του έδειξε το βίντεο και άκουσε έκπληκτος πως ο Rami δεν το είχε προσέξει αυτό το σκηνικό.


Ο γνωστός ηθοποιός πάντως εξήγησε πως με τη Nicole γνωρίζεται εδώ και καιρό και είπε: "Την ξέρω εδώ και πολλά χρόνια, άσχετα με το τι συμπεραίνει κανείς από το βίντεο. Οπότε νόμισα πως θα μπορούσα εύκολα να πάω προς το μέρος της και να πως γεια. Αλλά σε μια στιγμή όπως αυτή, ήταν πολύ αμήχανο. Έχω την αίσθηση πως αυτό θα με στοιχειώνει για πολύ καιρό στο ίντερνετ¨, ενώ πρόσθεσε πως ο σύζυγος της Nicole, ο τραγουδιστής της κάντρι Keith Urban, του έδωσε θερμά συγχαρητήρια το βράδυ της Κυριακής και του είπε πως είναι μεγάλος φαν του Freddie Mercury.
 

https://mag.sigmalive.com/article/20173/h-nicole-kidman-snompare-ton-rami-malek-stis-hryses-sfaires-vinteo

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!