GOSSIP

Η Meghan Markle επιστρέφει στο Suits; Τελικά ισχύει ή όχι η πρόταση;

Τα τελευταία 24ωρα έκανε το γύρο του κόσμου η είδηση πως η Δούκισσα του Σάσεξ δέχτηκε μια απίστευτη πρόταση από τους παραγωγούς της τηλεοπτικής σειράς Suits, οι οποίοι προσφέρουν ένα ασύλληπτα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου η Meghan Markle να υποδυθεί ξανά το ρόλο της Rachel στη τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλούνταν πηγή από την εταιρεία παραγωγής NBC Universal, ανέφερε πως οι παραγωγοί της σειράς προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια προκειμένου η Meghan Markle να εμφανιστεί ξανά ως Rachel Zane στην τηλεόραση και μάλιστα για μόλις 2 λεπτά! Το δημοσίευμα ανέφερε πως η Δούκισσα σκέφτεται να δωρίσει αυτό το ποσό σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα.


Θυμίζουμε πως η Meghan Markle, μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry είπε οριστικό αντίο στο Χόλιγουντ και είχε αρνηθεί να εμφανιστεί και στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ όπου είχε προταθεί για βραβείο.


Και τώρα δημοσίευμα του Harper's Bazaar έρχεται να επιβεβαιώσει πως η Δούκισσα όντως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Χόλιγουντ (ούτε για δύο λεπτά, ούτε για να εισπράξει πολλά εκατομμύρια δολάρια) και το περιοδικό αναφέρει πως σε επικοινωνία με την παραγωγή της σειράς Suits, κανείς δεν επιβεβαιώνει πως έχει γίνει κάποια πρόταση στη Δούκισσα του Σάσεξ για να εμφανιστεί ξανά σε κάποιο επεισόδιο.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!