GOSSIP

H Αγγελική Νικολούλη αποκλείστηκε από τα χιόνια στον Παρνασσό [βίντεο]

Η κακοκαιρία και οι χιονοπτώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα αρκετοί να βρεθούν εγκλωβισμένοι στα ορεινά θέρετρα στα οποία πήγαν αυτές τις μέρες για να απολαύσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Και μια εξ αυτών, ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία όχι μόνο αποκλείστηκε από τα χιόνια στον Παρνασσό, αλλά έμεινε και χωρίς ρεύμα και θέρμανση.


Η Νικολούλη επέλεξε να κάνει ρεβεγιόν στον Παρνασσό, οπότε το πρωί της Τρίτης η γνωστή δημοσιογράφος ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο την ώρα της χιονοθύελλας.

Η Αγγελική Νικολούλη λέει στο βίντεο της: «Χρόνια πολλά με χιονοθύελλα αποκλεισμένη στον Παρνασσό! Και το χειρότερο, χωρίς θέρμανση και χωρίς ρεύμα! Είναι δυνατόν να βλέπεις Φως στο Τούνελ και να μην έχεις εσύ φως; Αχ και οι βλάβες της ΔΕΗ με το τηλέφωνο κατεβασμένο από χθες τη νύχτα και ο κόσμος εδώ έχει παγώσει. Τι να κάνουμε; Ας το πάρουμε με χιούμορ αυτό. Ας το πάρουμε με χιούμορ για να μας πάει και καλά η χρονιά. Παγώσαμε! Χρόνια πολλά! Και μην ξεχνάτε ότι το βουνό έχει τις ομορφιές του, αλλά έχει και τις παγίδες του.»

Όμως στα χιόνια, στον Παρνασσό αποκλείστηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επίσης δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο με τη χιονοθύελλα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!