GOSSIP

Τι σχέση έχει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη με μια παίκτρια του Power of Love;

O Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί το νέο κύκλο του Power of Love.

Και αυτό, γιατί όπως μάθαμε, μια από τις νέες παίκτριες του ριάλιτι αγάπης, είναι η κουμπάρα του!


Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του Πωλίνα Φιλίππου πρόσφατα απέκτησαν ένα μωράκι και τώρα βλέπουν την κουμπάρα τους στο Power of Love.


Όπως αναφέρει το gossip-tv.gr tο ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το πρώτο του παιδί και κουμπάρα στον πολιτικό γάμο, που έγινε στο δημαρχείο Ν. Ιωνίας, ήταν η φίλη της νύφης, Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς Λενίνα, όπως την φωνάζουν. Η Λενίνα είναι το ξανθό κορίτσι του Power Of Love, το οποίο μαζί με τις άλλες έξι κοπέλες θα προσπαθήσει να βρει το ταίρι της και μαζί του να νικήσουν στο ριάλιτι σχέσεων. Φανατικό κοινό υπέρ της Λενίνας είναι φυσικά η οικογένεια Παντελίδη, που όπως μαθαίνω την προέτρεψε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να βγει δηλαδή δυνατά στη δημοσιότητα.

Την Πωλίνα Φιλίππου τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το καφέ της χαράς» ως τη συμμαθήτρια της μικρής Βάλιας. Η Πωλίνα μεγάλωσε και είναι πλέον μια εντυπωσιακή γυναίκα. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την υποκριτική, όπως και η φίλη της και πλέον κουμπάρα της Λενίνα, η οποία είναι και μέλος της ομάδας της Κατερίνας Καινούργιουστην ενότητα "διλλήματα" της πρωινής εκπομπής "Ευτυχείται" του ΟΡΕΝ.

Στην παρακάτω φωτογραφία από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια Παντελίδη στη Ν. Ιωνία, στα αριστερά, πλάι στους νεόνυμφους, είναι η κουμπάρα Έλενα "Λενίνα" Πολυχρονοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!