GOSSIP

Γιατί όλοι τώρα θέλουν να δουν ένα ντουέτο των Celine Dion & Lady Gaga; [βίντεο]

Για χρόνια η Celine Dion ήταν η βασίλισσα του Λας Βέγκας, αφού όσο διατηρούσε εκεί τη δική της residency, κάθε της εμφάνιση ήταν sold out. Τώρα όμως η Celine βρέθηκε ξανά στο Λας Βέγκας, αλλά όχι για να τραγουδήσει η ίδια, αλλά για να παρακολουθήσει το σόου της Lady Gaga και μας έδειξε πως είναι μεγάλη φαν της.

Η Lady Gaga που το 2018 γνώρισε την αποθέωση και απέσπασε θετικές κριτικές και για την ερμηνεία της στη νέα ταινία A Star Is Born, πλάι στον Bradley Cooper, τώρα ξεκίνησε τη residency της στο Λας Βέγκας.


Είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει για τους επόμενους μήνες, σειρά εμφανίσεων στην πόλη του τζόγου και ήδη η "Enigma" residency της διάσημης τραγουδίστριας στο Park Theater του θεματικού πάρκου της MGM στο Λας Βέγκας, γνωρίζει τεράστια επιτυχία και όλοι μιλούν για τη νέα βασίλισσα του Vegas.


Και εκεί βρέθηκε και η Celine Dion που φάνηκε να διασκεδάζει με την ψυχή της με το φαντασμαγορικό σόου της Lady Gaga και η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στα social media, ενώ η Lady Gaga από τη σκηνή χαιρέτησε την Celine και της αφιέρωσε το τραγούδι "You & I"


 

 

Και οι φαν και των δύο σταρ πλέον ζητούν οι δυο διάσημες τραγουδίστριες να κάνουν ένα ντουέτο!
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!