GOSSIP

Μάθαμε που πήγαν για το μήνα του μέλιτος οι Miley & Liam

Το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει αρχικά κρυφό από όλους το γάμο του και το ίδιο έκανε και με τον προορισμό για τον μήνα του μέλιτος.

Το Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Miley Cyrus και ο χολιγουντιανός σταρ Liam Hemsworth παντρεύτηκαν στα κρυφά στο σαλόνι του σπιτιού τους με ελάχιστους καλεσμένους.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Miley θέλησε να κάνει έτσι το γάμο της για να μιμηθεί το γάμο των γονιών της, οι οποίοι επίσης παντρεύτηκαν στο σαλόνι του σπιτιού τους.


Και φυσικά το ζευγάρι φρόντισε να βρει και ένα ρομαντικό προορισμό για το μήνα του μέλιτος, αλλά δεν τον αποκάλυψαν σε κανένα.


Όμως η βρετανική εφημερίδα Sun αναφέρει πως ο Liam και η Miley αντί να πάνε κάπου οι δυο τους, διάλεξαν να πάνε σε ένα χειμερινό θέρετρο μαζί με τα αδέλφια του Liam, τους επίσης ηθοποιούς Luke και Chris Hemsworth και τις οικογένειες τους και όλοι μαζί απολαμβάνουν καθημερινά εξορμήσεις για σκι.


Και φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα social media επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα της Sun, πως οι Liam και Miley προτίμησαν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος με την οικογένειά τους.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!