GOSSIP

H ολόγυμνη πόζα του Γιώργου Χρανιώτη... ανατρίχιασε πολλούς [εικόνα]

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ένας από τους δεκάδες διάσημους που δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνοί, για το ετήσιο Naked Issue του περιοδικού Down Town που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τον αγώνα κατά του AIDS.

Όμως η πόζα του διάσημου ηθοποιού και πρώην παίκτη του Survivor, δεν είναι μια απλή γυμνή πόζα, αφού σε αυτή βλέπουμε τον Γιώργο εντελώς γυμνό, να κάνει κάτι, που αν το κάνει κανείς στα αλήθεια θα είναι πολύ επώδυνο και για αυτό πολλοί και ειδικά άντρες, ανατρίχιασαν όταν αντίκρισαν την πόζα.


Συγκεκριμένα ο Γιώργος ακουμπά ένα ηλεκτρικό σίδερο πάνω στα... απόκρυφά του και ο ίδιος αναφέρθηκε στον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό που τον φωτογράφησε με αυτό "το μινιμαλιστικό κοστούμι" και εξήγησε πως η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας για την δωρεάν εξέταση για aids.


Και ο Γιώργος έγραψε "Είναι μια εξέταση που μπορεί ο καθένας μας να κάνει σε διάφορα σημεία της πόλης.Ευκολα,ανέξοδα με αυτοπεποίθηση και θάρρος,μπορούμε να κάνουμε αυτό το ανακουφιστικό δώρο στον εαυτό μας, αυτά τα Χριστούγεννα. Και πιστέψτε με είναι μεγάλο δώρο!!!Ο έρωτας είναι χαρά και όταν τον φροντίζουμε είναι ακόμα μεγαλύτερη. «Εξετάσου και εσύ για HIV στα Checkpoint στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη" και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!