GOSSIP

Δείτε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Μαριάννας Τόλη [βίντεο]

Η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαριάννας Τόλη, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο συγκλόνισε τους πάντες.

Η Μαριάννα είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και είχε μια λαμπρή καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση.


Η ίδια ωστόσο απέφευγε να δίνει συνεντεύξεις και σπάνια μιλούσε για την προσωπική της ζωή, ειδικά μπροστά στις κάμερες.
 

Σε μία από τις τελευταίες (και σπάνιες) τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, η Μαριάννα Τόλη  είχε ανοίξει το σπίτι της για την κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και είχε κάνει αρκετές εξομολογήσεις μιλώντας και για τη σχέση της με το γιο της.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, τότε, η Μαριάννα Τόλη είχε μιλήσει στη Νάνσυ Παραδεισανού για τον λατρεμένο της γιο, λέγοντας πως είναι υπερπροστατευτική μαζί του, καθώς και για την απώλεια του συζύγου της, αναφέροντας πως αναγκάστηκε να γίνει αυστηρή και να κάνει και τον ρόλο του πατέρα με τον γιό της, μετά την απώλειά του.

Τότε η Μαριάννα Τόλη είχε μιλήσει για την εκπομπή στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ που είχε κάνει με τίτλο «Μουσικές  μεταμφιέσεις» τονίζοντας πως τότε το budget ήταν πάρα πολύ χαμηλό, συγκεκριμένα 16.000 δραχμές.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!