GOSSIP

Δείτε πλάνα από το παραμυθένιο και επικό Christmas party των Kardashians

Η οικογένεια Kardashian φημίζεται για τα πάρτι - υπερπαραγωγές που διοργανώνει και φέτος τα Χριστούγεννα, οι Kardashians γιόρτασαν παρέα με πασίγνωστους άλλους celebrities σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε για το Christmas party τους.

Φέτος ήταν η σειρά της Kim Kardashian και του Kanye West να αναλάβουν το ρόλο του οικοδεσπότη και να στήσουν ένα Christmas party στο σπίτι τους στο Calabasas στο Λος Άντζελες, σε μια γειτονιά που πρόσφατα πλήγηκε από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.


Και η Kim και ο Kanye κατάφεραν να στήσουν στο σπίτι τους ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με εκατοντάδες χιλιάδες λαμπιόνια να κοσμούν την είσοδο, και χιονισμένα δεντράκια να έχουν στηθεί παντού.


Στο πάρτι βρέθηκαν όλες οι αδελφές Kardashians (Khloe, Kourtney, Kim Kardashian και Kylie & Kendall Jenner), αλλά και η μητέρα τους και τα παιδιά τους και οι σύζυγοί τους και πασίγνωστοι φίλοι τους όπως οι Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, Paris Hilton, Sophia Ritchie, John Legend (o οποίος και τραγούδησε) και Chrissy Teigen και πολλοί άλλοι. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media όλοι εντυπωσιάστηκαν από το ντεκόρ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!