GOSSIP

Πολλοί... κράζουν το "γυμνό" φόρεμα της JLo σε αυτή τη νέα πόζα [εικόνα]

O διάσημος αθλητής Alex Rodriguez δεν κρύβει τον τρελό έρωτά του για την Jennifer Lopez και πολλοί εκτιμούν πως σύντομα θα φάμε κουφέτα, από αυτό το διάσημο ζευγάρι.

Και τώρα, ο Alex Rodriguez θέλησε να δείξει μέσω Instagram, το πόσο όμορφα νιώθει πλάι στην Jennifer Lopez, αλλά μάλλον άθελά του, κατάφερε να προκαλέσει χιλιάδες χλευαστικά σχόλια.


Ο Rodriguez δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος κάνει κούνια στον κήπο του σπιτιού του μαζί με την Jennifer Lopez και έγραψε πλάι στη φωτογραφία, στην οποία και οι δυο γελούν γεμάτοι ευτυχία, πως η Lopez τον κάνει να νιώθει ξανά παιδί.


Όμως το γεγονός πως στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Lopez φορά μια πανάκριβη και άκρως αποκαλυπτική βραδινή τουαλέτα (ένα naked dress που περιμένει κανείς να δει να το φορά μια σταρ στο κόκκινο χαλί) ενώ υποτίθεται πως κάνει ανέμελη κούνια, προκάλεσε χιλιάδες σχόλια.


Και μπορεί η JLo στη συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι... ξυπόλητη και να δείχνει να απολαμβάνει τη στιγμή, αλλά όλοι σχολιάζουν πως κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν κάνει κούνια φορώντας ένα γυμνό πανάκριβο φόρεμα και πως η φωτογραφία δείχνει υπερβολικά "στημένη". Τονίζουν δε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει ανάγκη να διατυμπανίζει την ευτυχία του. Αυτή φαίνεται ούτως ή άλλως.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!