GOSSIP

H Ariana Grande εξηγεί γιατί φέτος στόλισε "ανάποδο" χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάθε χρόνο, χιλιάδες celebrities φροντίζουν να μας δείχνουν μέσω social media τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα που στολίζουν στα χλιδάτα σπίτια τους, αλλά το δέντρο που στόλισε η pop star Ariana Grande δεν μοιάζει με τα άλλα, αφού είναι ανάποδο και κρέμεται από το ταβάνι.

Μάλιστα δεν ήταν η ίδια η Ariana , αυτή που μας έδειξε το δέντρο της, αλλά ο αδελφός της διάσημης τραγουδίστριας Frankie.
Και όταν η Ariana ρωτήθηκε γιατί στόλισε ένα ανάποδο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτή απάντησε πως "μερικές φορές στη ζωή έρχονται τα πάνω - κάτω και η ίδια η ζωή είναι ανάποδη".
Και η αλήθεια είναι πως το 2018 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για την Ariana.


H 25χρονη σταρ, φέτος γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όταν μετά από απουσία μηνών, αποφάσισε να επιστρέψει στη δισκογραφία, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της την τραυματική εμπειρία των όσων έζησε όταν δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή της σε συναυλία της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Μάιο του 2017, μετά από ένα τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλόνισε τον κόσμο.


Και στις αρχές του 2018, η Ariana φάνηκε να βρήκε και τον έρωτα, στο πρόσωπο του, επίσης 25χρονου, διάσημου κωμικού του SNL Pete Davidson, με τον οποίο έζησε ένα θυελλώδη έρωτα, αμέσως αρραβωνιάστηκε και σχεδίαζε να παντρευτεί.


Όμως τους τελευταίους μήνες του 2018 όλα άλλαξαν. Η Ariana όχι μόνο χώρισε με τον Pete, αλλά έζησε και την τραγική απώλεια του πρώην συντρόφου της Mac Miller. Ο γνωστός ράπερ πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 26 ετών και η Ariana λίγο αργότερα κυκλοφόρησε μια σειρά από singles που δείχνουν πόσο την συγκλόνισε ο αιφνίδιος θάνατος του Mac Miller, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για μήνες και είχαν παραμείνει στενοί φίλοι και μετά τον χωρισμό.


Άρα μάλλον η Ariana έχει δίκιο όταν λέει πως καμιά φορά η ίδια η ζωή είναι... ανάποδη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!