GOSSIP

Μάθαμε τι δώρο θα κάνει η βασίλισσα στη Meghan Markle

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί σπάνε το κεφάλι τους για να βρουν τι δώρο θα κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους συγγενείς τους.

Και το ίδιο πιθανά κάνουν και τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Μόνο τώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ, αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο στην Meghan Markle, που είναι και το νέο μέλος στην οικογένειά της, μόνο που αυτό το δώρο δεν... τυλίγεται σε χαρτί ούτε μπαίνει σε κουτί.

Η Βασίλισσα λέγεται ότι θα κάνει δώρο στην Δούκισσα του Σάσεξ μερικά από τα βασιλικά της καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βασιλείας της, η Ελισάβετ έχει γίνει υποστηρίκτρια κάποιων σκοπών και κάποιων φιλανθρωπικών οργανώσεων, και αυτήν την τιμή σκοπεύει να κληροδοτήσει στην Meghan Markle.

Οι πηγές λένε ότι οι δύο γυναίκες έχουν συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο πίνοντας το τσάι τους (είναι αυτή η πιο Βρετανική εικόνα που μπορείτε να κάνετε;), ανάμεσα σε συζητήσεις για το βασιλικό μωρό της Meghan. Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια ιδιαίτερα σοκαριστική επιλογή, δεδομένου ότι η ίδια η Meghan έχει θελήσει να αναλάβει την υποστήριξη κάποιων τέτοιων οργανισμών, ενώ έχει ήδη κάνει κάποιες επισκέψεις στο Εθνικό Θέατρο και στην Καμπάνια για τη Γυναικεία Εκπαίδευση.

Η Βασίλισσα έχει μόνο 600 οργανώσεις που έχει αναλάβει να υποστηρίξει, οπότε έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζει αρμοδιότητες στους εγγονούς της και τις γυναίκες τους, για να ελαφρύνει το πρόγραμμά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!