GOSSIP

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για το χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης είναι μαζί εδώ και χρόνια και αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο γάμο του. Ή μήπως όχι;

Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή αποκάλυψε πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν ήταν έγκυος (αν και δεν αποκάλυψε σε ποια από τις εγκυμοσύνες της, αφού το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους), η σχέση της με τον Θοδωρή δεν ήταν καλή και είχαν χωρίσει. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά!

 

«Όταν ήμουν έγκυος, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δηλαδή, χώρισα κι εγώ 2-3 φορές με τον Θοδωρή. Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης με τις ορμόνες και θέλουν το χρόνο τους για να εξομαλυνθούν. Αφού φύγουν οι πρώτοι μήνες υπάρχει μία ισορροπία», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα».

Η αποκάλυψη αυτή έγινε με αφορμή τις δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο, σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συζύγου του πια, Έλενας Ασημακοπούλου και την κρίση που πέρασε η σχέση τους. Ακόμη και αν μας το έλεγαν οι ίδιοι πάντως δύσκολα θα πιστεύαμε πως το ζευγάρι αυτό μπορεί να χωρίσει.

Τώρα φυσικά το ζευγάρι είναι μια χαρά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!