GOSSIP

O μπαμπάς της Markle βγήκε ξανά στην tv και εκλιπαρεί την κόρη του [βίντεο]

O πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ, παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη και σε αυτή εκλιπαρεί την κόρη του Meghan Markle να επικοινωνήσει μαζί του και παρακαλά και τη βασίλισσα της Αγγλίας να τον βοηθήσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την κόρη του.

Ο Thomas Markle, μίλησε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Good Morning Britain και σε σχετικές ερωτήσεις των παρουσιαστών Piers Morgan και Susanna Reid, απάντησε πως δεν έχει καμιά επικοινωνία με την κόρη του.


Ο Thomas εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος, είπε πως χαίρεται πολύ που η κόρη του περιμένει το πρώτο της παιδί και πως δεν καταλαβαίνει γιατί η κόρη του δεν έχει πια καμιά επικοινωνία μαζί του.
Μεταξύ άλλων είπε πως η Meghan πάντα ήταν τελειομανής και ήθελε να έχει τον έλεγχο, αλλά ποτέ δεν ήταν αγενής και αφού είπε πόσο την αγαπά, την παρακάλεσε να του στείλει έστω ένα γραπτό μήνυμα.
Παράλληλα έκανε έκκληση και στη βασίλισσα Ελισάβετ να τον βοηθήσει να αποκαταστήσει τις σχέση του με την κόρη του, ειδικά τώρα που είναι γιορτές και είπε χαρακτηριστικά: "Θα εκτιμούσα ό,τι μπορεί να κάνει και θεωρώ ότι θα ήθελε να επιλύσει τα οικογενειακά προβλήματα. Ολες οι οικογένειες, βασιλικές ή απλές, είναι ίδιες και πρέπει όλες να είναι μαζί, τουλάχιστον την περίοδο των Χριστουγέννων".
Θυμίζουμε πως ο Markle δεν πήγε ποτέ στο γάμο της κόρης του και η επικοινωνία με την κόρη του σταμάτησε, μετά την αποκάλυψη σκανδάλου που αφορούσε την πώληση "στημένων" φωτογραφιών του στα media.


Και τώρα πολλοί σχολιάζουν πως το γεγονός πως ο Thomas βγήκε ξανά στην τηλεόραση αποτελεί μεγάλο μέρος του προβλήματος ου έχει με την κόρη του, η οποία προφανώς και δεν θέλει ο πατέρας της να την εκθέτει στα media, αλλά από την άλλη πολλοί δηλώνουν πως απλά είδαν έναν πατέρα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με το παιδί του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!