GOSSIP

H Ιωάννα Μπέλλα εξηγεί γιατί δεν τα πήγε καλά στα καλλιστεία Miss Universe

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στα καλλιστεία Miss Universe δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του διαγωνισμού ομορφιάς και η ίδια αποδίδει την αποτυχία της, στα όσα είχαν ειπωθεί εις βάρος της το τελευταίο διάστημα σε τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Μπέλλα, που προκάλεσε πολλά σχόλια όταν "κόπηκε' λόγω αισθητικών επεμβάσεων από τις οντισιόν του GNTM, στην πορεία κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, αλλά στα καλλιστεία  Miss Universe δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική 20άδα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα, έγινε μεγάλος ντόρος καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκεί μίλησε για τη βία κατά των γυναικών και ακούστηκε να λέει την ακόλουθη ατάκα: «Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα». Αυτή η δήλωση προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων με την ίδια την Ιωάννα να κατηγορεί την εκπομπή πως "έκοψαν" στο μοντάζ τη συνέντευξή της και πως άλλα πράγματα είχε πει στην πραγματικότητα.


Η Μπέλλα λίγο πριν τα καλλιστεία Mis Universe στην Ταϊλάνδη είπε πως δεν κατάφερε να δώσει το 100%, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της. Συγκεκριμένα η Ιωάννα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και είπε: «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά».




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!