GOSSIP

Η Kim Kardashian δεν αντέχει άλλο κάτι που κάνει ο Kanye West

Νέο δημοσίευμα του περιοδικού People στις ΗΠΑ, το οποίο επικαλείται πηγή από τον φιλικό κύκλο της οικογένειας Kardashian, αναφέρει πως ο γάμος της Kim και του διάσημου ράπερ Kanye West στην πραγματικότητα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

H Kim Kardashian και ο σύζυγός της Kanye West μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν πυκνώσει τις κοινές τους εμφανίσεις, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται πως στην πραγματικότητα η σχέση τους δεν είναι και σε καλή φάση και πως η Kim έχει κουραστεί πολύ με κάτι που κάνει ο Kanye.
Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα ο Kanye φρόντισε μέσω twitter να κάνει μια κατά μέτωπο επίθεση στον Drake, ανεβάζοντας αναρίθμητα tweets όπου του έλεγε πως τον έχει προσβάλλει. Ωστόσο αρκετά από τα tweets ήταν... ασυναρτησίες.


Θυμίζουμε επίσης, πως ο Kanye στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.


Και μετά τον πρόσφατο διαδικτυακό καβγά του Kanye με τον Drake, μπορεί η Kim να έσπευσε να υπερασπιστεί το σύζυγό της, γράφοντας ένα εγκώμιο για αυτόν και το πόσο έχει καταφέρει να σπάσει τα στεγανά σε πολλούς τομείς.


Ωστόσο το άρθρο του People αναφέρει πως αυτό το κάνει απλά επειδή ο Kanye είναι σύζυγος της και η ίδια πάντα πίστευε πως η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη, ειδικά απέναντι σε επιθέσεις από τρίτους. Στην πραγματικότητα, άτομο από τον φιλικό κύκλο τους διάσημου ζευγαριού, αναφέρει στο περιοδικό πως η Kim πλέον δεν αντέχει τα "δράματα" που προκαλεί ο Kanye κάθε φορά που παθαίνει παροξυσμό στο twitter και μπορεί να σκοπεύει πάντα να τον υπερασπίζεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν την ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!