GOSSIP

H Jennifer Lopez αρνείται πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Είναι 49 χρονών, αλλά όλοι συμφωνούν πως δείχνει αγέραστη και η ίδια παραδέχεται πως έχει βαρεθεί να ακούει ερωτήσεις για το πως καταφέρνει και διατηρείται σε τόσο τέλεια φόρμα και έχει νεανική όψη.

Και τώρα η Jennifer Lopez, που αυτό το διάστημα κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις προωθώντας τη νέα της ταινία (τη ρομαντική κομεντί Second Act που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα) δέχτηκε ξανά αυτή την ερώτηση και θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα και έκανε και μια αποκάλυψη.


Η Lopez είπε πως όσο μεγαλώνει όλο και συχνότερα την ρωτούν για το τι κάνει και περιποιείται το σώμα και το πρόσωπό της και αποκάλυψε πως ετοιμάζει να λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών.
Μάλιστα η Lopez είπε πως ετοιμάζει αυτή τη σειρά εδώ και καιρό και πως τα προϊόντα που θα φέρουν το όνομά της θα είναι "αποτελεσματικά" ενώ όλο νόημα πρόσθεσε πως "δεν χρειάζονται βελόνες" ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν κάνει αισθητικές επεμβάσεις τύπου μπότοξ.


Παράλληλα η Lopez, που θα γίνει 50 τον ερχόμενο Ιούλιο, πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού People και μίλησε ξανά για τα μυστικά της ομορφιάς της .


Και κυρίως τόνισε πως κάνει πολύ γυμναστική, πως έχει ένα δικό της γυμναστήριο στο σπίτι της και πως κάνει, πολύ χορό, κυκλικές προπονήσεις, αλλά και γιόγκα και άρση βαρών, γιατί όπως λέει με τα χρόνια είδε πως είναι πολύ πιο δύσκολο να παραμείνει μυώδης. 


Επίσης παραδέχτηκε πως δεν προσέχει πάντα τι τρώει και συχνά αφήνει τον εαυτό της να απολαύσει λιχουδιές, αλλά αν συνειδητοποιήσει πως έχει ξεφύγει σε κιλά και θέλει να αδυνατίσει περιορίζει πολύ τα γεύματά της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!