GOSSIP

Γιατί οι Meghan & Harry δεν θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα;

Τα περισσότερα νιόπαντρα ζευγάρια ανυπομονούν να περάσουν μαζί τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι και σίγουρα το ίδιο ισχύει και για το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Όμως μάθαμε πως το πρωί των Χριστουγέννων οι δυο τους θα είναι χώρια.

Φυσικά αυτό δεν θα συμβεί γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του διάσημου ζευγαριού, αλλά επειδή αυτό επιβάλλει το βασιλικό Πρωτόκολλο.


Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Harry, δεν θα μπορέσει να περάσει το πρωί των Χριστουγέννων μαζί με την έγκυο Meghan Markle, αφού σύμφωνα με τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του βρετανικού παλατιού, θα πρέπει να κατέβει μόνος του από το δωμάτιό του στις 8.30 το πρωί για να πάρει (ένα ιδιαίτερα πλούσιο) πρωινό μαζί με τους άλλους άντρες - μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας) και να παραμείνει με τους άντρες μέχρι και τις 11 το πρωί όταν θα πάνε στην εκκλησία St Magdeleine για τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.


Αντίθετα η Meghan Markle, όπως και οι υπόλοιπες γυναίκες του Παλατιού θα πάρει ένα πιο ελαφρύ πρωινό στο δωμάτιό της, όπου θα είναι μόνη της.


Και αυτή δεν είναι η μόνη χριστουγεννιάτικη παράδοση που θα χρειαστεί να αλλάξει η Meghan, αφού σε αντίθεση με ό,τι κάνουν οι περισσότεροι στις ΗΠΑ και στη Βρετανία, στο βρετανικό παλάτι, τα δώρα των Χριστουγέννων δεν τα ανοίγουν το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά την παραμονή, μετά το καθιερωμένο απογευματινό τσάι και λίγο πριν το επίσημο δείπνο της παραμονής των Χριστουγέννων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!