GOSSIP

H Markle θα είναι πιθανά το πρόσωπο της χρονιάς στην ετήσια λίστα του ΤΙΜΕ

Εδώ και δεκαετίες το περιοδικό TΙΜΕ κάθε χρόνο ανακοινώνει μια λίστα με τα πρόσωπα της χρονιάς και στο εξώφυλλο υπάρχει ένα πρόσωπο που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας και για το 2018, το πρόσωπο αυτό πιθανά θα είναι η Δούκισσα του Σάσεξ.

Το περιοδικό επιλέγει σε ποιο πρόσωπο θα χαρίσει αυτόν τον τίτλο με βασικό κριτήριο το πόσο αυτό το άτομο επηρέασε τα γεγονότα στον κόσμο και ξεχώρισε (θετικά ή αρνητικά) μέσα στη χρονιά που πέρασε.


Και τώρα ανακοινώθηκε πως η Meghan Markle διεκδικεί αυτόν τον τίτλο για το 2018, ενώ άλλοι που επίσης διεκδικούν τον τίτλο είναι ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump (έχει κερδίσει ξανά τον τίτλο) και η Dr Christine Blasey Ford που κατηγόρησε δημίοσια για σεξουαλικές επιθέσεις τον Brett Kavanaugh του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.


Αν η Markle κερδίσει τον τίτλο, τότε θα έχει κάτι κοινό με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού και η βασίλισσα είχε κερδίσει τον τίτλο του προσώπου της χρονιάς το 1952, ενώ το 1932 η Αμερικανίδα Wallis Simpson που έγινε Δούκισσα του Windsor είχε επίσης κερδίσει τον τίτλο και είχε γίνει εξώφυλλο στο TIME.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!