GOSSIP

O νέος σύντροφος της Nicki Minaj έχει καταδικαστεί για βιασμό και φόνο

Έξαλλη έχει γίνει η διάσημη ράπερ Nicki Minaj με όσους τη βρίζουν επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα ο οποίος είχε πολλές περιπέτειες με το νόμο και έχει καταδικαστεί για φόνο και βιασμό.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, έγινε γνωστό πως η Nicki Minaj είναι ζευγάρι με έναν άντρα που λέγεται Kenneth Petty, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το ΤΜΖ, στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και είχε παραμείνει στη φυλακή για 4 χρόνια, ενώ λίγο μετά την αποφυλάκισή του, έκανε φόνο και πέρασε ακόμη 7 χρόνια στη φυλακή.


Η Nicki όχι μόνο δεν προσπάθησε να κρύψει πως όντως έχει δεσμό με τον Petty, αλλά έκραξε δημοσίως μέσω social media, αυτούς που την έβριζαν επειδή έκανε σχέση με ένα "βιαστή" και η Minaj έσπευσε να τον υπερασπιστεί γράφοντας πως η απόπειρα βιασμού έγινε όταν ο σύντροφός της ήταν 15 ετών και η κοπέλα που τον κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού ήταν 16 ετών και ήταν ζευγάρι με τον Petty.


Και παράλληλα φρόντισε να δείξει σε όλους πως αδιαφορεί για όσα λέγονται και ανέβασε στο Instagram πόζες της με το νέο της σύντροφο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!