GOSSIP

Τώρα όλοι σχολιάζουν τα νύχια της Meghan Markle [εικόνα]

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle, προκαλεί βροχή από δημοσιεύματα και σχόλια και η τελευταία της εμφάνιση στη λαμπερή τελετή απονομής που έγινε στο Λονδίνο για τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, όλοι σχολίασαν το μανικιούρ της Δούκισσας του Σάσεξ, αφού πολλοί θεωρούν πως η Markle, για μια ακόμη φορά, φρόντισε να "σπάσει" το βασιλικό Πρωτόκολλο.

Συγκεριμένα, η έγκυος Meghan, εμφανίστηκε στην τελετή, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Clare Waight Keller του οίκου Givenchy (που σχεδίασε και το νυφικό της) και πέδιλαTamara Mellon σε μεταλλικές αποχρώσεις. Όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση και προκάλεσε πολλά σχόλια ήταν το σκούρο μανό στα νύχια της.


Η Meghan ακολούθησε ένα από τα πιο δημοφιλή χειμερινά nail trends, που θέλει τα νύχια να βάφονται με σκουρόχρωμα βερνίκια, όμως πολλοί θεωρούν πως αυτό είναι ανάρμοστο για μια Δούκισσα.


Τα βρετανικά media αναφέρουν πως το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει στις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να βάφουν τα νύχια τους με έντονα χρώματα. Τα νύχια των γυναικών είτε πρέπει να είναι περιποιημένα στη φυσική τους κατάσταση ή να είναι βαμμένα σε nude αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!