GOSSIP

H Jennifer Aniston εξηγεί γιατί ποτέ δεν έκανε προφίλ στα social media

Μπορεί κάποιες να έγιναν διάσημες λόγω των social media, αλλά η Jennifer Aniston, είναι ήδη μια χολιγουντιανή σταρ, που όχι μόνο δεν έχει ανάγκη τα social media για να γίνει διάσημη, αλλά εδώ και χρόνια συστηματικά αποφεύγει να δημιουργήσει κάποιο δικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και τώρα μας εξήγησε το λόγο που διατηρεί αυτή τη στάση.

Η Jennifer φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου, της αμερικανικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Elle και στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο, μίλησε φυσικά για τα νέα της επαγγελματικά πλάνα, για τις σχέσεις της και τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Justin Theroux, αλλά και γιατί αποφεύγει τα social media.


Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προφίλ στο Instagram, το Facebook κ.λπ. η χολιγουντιανή σταρ απάντησε: . Η απάντησή της ήταν η εξής:  «Η αποχή αυτή είναι το μοναδικό πράγμα που μου εξασφαλίζει κάποια ιδιωτικότητα. Αν αναβάζω φωτογραφίες με τα σκυλιά μου ή τον πρωινό μου καφέ, είναι σαν να πετάω ακόμη και το τελευταίο πράγμα που είναι μόνο δικό μου».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!