GOSSIP

Η Aniston εκνεύρισε μια σταρ όταν έδωσε το όνομά της στον σκύλο της [βίντεο]

Η Jennifer Aniston πήγε καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel και ομολόγησε πως ίσως, άθελά της κατάφερε να προσβάλει μια πασίγνωστη σταρ, όταν έδωσε το όνομά της σε ένα σκύλο.

Η χολιγουντιανή σταρ πήγε στο σόου και μίλησε για τη νέα της ταινία Dumplin', στο soundtrack της οποίας υπάρχουν και τραγούδια της Dolly Parton.


Και η Jennifer είπε στον Kimmel, πόσο λατρεύει τη διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι και πως έχει δώσει το όνομά της σε ένα σκυλάκι της. Όμως η ίδια ομολόγησε πως όταν είπε στην Parton, πως έχει ονομάσει Dolly Parton ένα σκύλο, η γνωστή τραγουδίστρια μάλλον δεν ενθουσιάστηκε και η Jennifer παραδέχτηκε πως ίσως κατάφερε, χωρίς να το θέλει, να τη προσβάλει.

Πάντως δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Jennifer πήγε στο σόου του Kimmel, αφού οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα αυτός ήταν που έκανε το γάμο της με τον Justin Theroux, οπότε ο γνωστός παρουσιαστής φρόντισε να αποφύγει ερωτήσεις που θα έφερναν σε δύσκολη θέση τη Jennifer, και δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου στο διαζύγιο της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!