GOSSIP

H Katy Perry φρόντισε να μην κερδίσει καμιά άλλη ένα ραντεβού με τον Orlando [βίντεο]

H διάσημη ποπ τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός σταρ, μπορεί να χώρισαν πριν από καιρό, αλλά εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι ξανά μαζί και η Katy Perry προφανώς δεν σκοπεύει να τον χάσει ξανά από πλάι της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μην αφήσει καμιά άλλη γυναίκα να πάρει τη θέση της. 

Και αυτό το απέδειξε περίτρανα σε πρόσφατο πλειστηριασμό, που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Η Katy την περασμένη Κυριακή ανέβηκε στη σκηνή του γιορτινού φιλανθρωπικού event One Love Woolsey Fire Fundraiser, που έγινε στο Μαλιμπού και πήρε το μικρόφωνο για να ανακοινώσει πως στον πλειστηριασμό που έγινε στο event, κάποια τυχερή (αυτή που θα έδινε τα περισσότερα) θα κέρδιζε ένα ραντεβού με τον Orlando Bloom και μάλιστα η Katy άρχισε να εκθειάζει τις αρετές του Orlando, μιλώντας εκ πείρας!


Όμως όταν μια φαν τελικά προσφέρθηκε να πληρώσει 20.000 δολάρια για το ραντεβού, αλλά σιγά μην άφηνε η Katy μια άλλη γυναίκα να κρατά τον Orlando της για 45 λεπτά, έτσι η ίδια πρόσφερε 50.000 δολάρια (!) για να κερδίσει αυτή το ραντεβού με τον σύντροφό της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!