GOSSIP

Πρεμιέρα θα κάνει σύντομα το ριάλιτι της Lindsay Lohan που γυρίστηκε στη Μύκονο

Η Βρετανίδα ηθοποιός Lindsay Lohan είδε την καριέρα της στο Χόλιγουντ να καταστρέφεται εξαιτίας των πολλαπλών νομικών μπελάδων που είχε καθώς η Lindsay έδειχνε να έχει πάντα μια αδυναμία στα... ξέφρενα πάρτι.

Όμως τώρα η Lindsay μοιάζει να προσπαθεί να κάνει comeback.


Πρόσφατα η Lohan πόζαρε για το περιοδικό Paper μιμούμενη τη Χιονάτη και άλλες πριγκίπισσες παραμυθιών


Και τώρα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του νέου της ριάλιτι, που θα προβληθεί από το MTV και καταγράφει τη ζωή της στη Μύκονο, όπου και άνοιξε το δικό της beach club.


H πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου και ήδη κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το "Lindsay Lohan's Beach Club" (o τίτλος του ριάλιτι) και σε αυτό, η γνωστή ηθοποιός ακούγεται να λέει πως επειδή όλοι για χρόνια της ασκούσαν κριτική γιατί πάρταρε ασύστολα και έμπαινε σε μπελάδες, αυτή αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτά, ανοίγοντας το δικό της κλαμπ στην Μύκονο.

Το ριάλιτι ουσιαστικά θα δείχνει το πως η απαιτητική Lohan μπορεί να διευθύνει την επιχείρησή που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο και η οποία περιλαμβάνει ένα κλαμπ και ένα εστιατόριο.

 Η 32χρονη ηθοποιός ηγείται μιας ομάδας πρεσβευτών εμπορικών σημάτων που τη βοηθούν να βελτιώσει την επιχείρησή της, ενώ μοιάζει να επιλέγει πολύ αυστηρά τους υπαλλήλους της:

«Για να δουλέψεις για μένα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος από τους καλύτερους. Θέλω να φτιάξω μία αυτοκρατορία εδώ», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!