GOSSIP

Αυτός θα είναι ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των Όσκαρ το 2019

H Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου και το ABC ανακοίνωσαν πως ο οικοδεσπότης της 91ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, θα είναι ο διάσημος κωμικός Kevin Hart.

O Kevin Hart, αναλαμβάνει το ρόλο μετά τον Jimmy Kimmel, το γνωστό κωμικό τηλεπαρουσιαστή που κατάφερε να παρουσιάσει τα περσινά Όσκαρ με μεγάλη επιτυχία.


Ο 39χρονος κωμικός ηθοποιός, είναι μόλις ο τρίτος Αφροαμερικανός που αναλαμβάνει αυτό το ρόλο στην πολυετή ιστορία του θεσμού των Όσκαρ (στο παρελθόν οι μόνοι Αφροαμερικανοί που έχουν γίνει οικοδεσπότες στα Όσκαρ ήταν οι Whoopi Goldber και ο Chris Rock). και ο ίδιος είπε πως είναι μεγάλη τιμή και πως το χαμόγελο της μητέρας του θα έχει φτάσει στα αυτιά της!


Ο Kevin Hart ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το χρυσό αγαλματίδιο και στην ουσία επιβεβαίωσε πως θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς, και είπε πως αυτός ο ρόλος ήταν όνειρο ζωής για τον ίδιο.


Να θυμίσουμε πως ο Kevin είχε παρουσιάσει στο παρελθόν και τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, αλλά δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση βραβείων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!