GOSSIP

H Michelle Obama έδωσε μια συμβουλή στη Meghan Markle

H Michelle Obama, έχοντας υπάρξει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, γνωρίζει καλά τι σημαίνει να είσαι διαρκώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας και πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα που έχει μια τέτοια θέση να μπορεί να κάνει τα δικά της projects.

Και σε νέα της συνέντευξη η Michelle Obama κλήθηκε να δώσει μια συμβουλή σε μια άλλη Αμερικανίδα που πλέον έχει όλα τα βλέμματα στραμένα πάνω της και προσπαθεί να κάνει το δικό της φιλανθρωπικό και κοινωμιλό έργο, που δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα του Σάσεξ. Και όπως διαβάζουμε στο jenny,gr, η Michelle έδωσε στη Meghan Markle την ακόλουθη συμβουλή: "Η μεγαλύτερη συμβουλή μου θα ήταν να πάρει λίγο χρόνο και να μην βιαστεί να κάνει το οτιδήποτε," μοιράζεται στη συνέντευξή της για το τεύχος Ιανουαρίου του Good Housekeeping.

Η Obama θυμήθηκε πως η ίδια χρειάστηκε να περάσει "τους πρώτους μήνες" μετά την μετακόμιση στον Λευκό Οίκο να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Κυρίως "ανησυχούσα για τις κόρες μου, ήθελα να βεβαιωθώ πως είχαν μία καλή αρχή στο σχολείο και έκαναν νέους φίλους, πριν ξεκινήσω μία πιο φιλόδοξη εργασία," είπε.

"Όταν ήμουν έτοιμη, διάλεξα να δουλέψω σε θέματα για τα οποία είχα ένα προσωπικό πάθος," πρόσθεσε η Obama. Ξεκίνησε με τις υγιεινές συνθήκες διαβίωσης αφού "έχει ζήσει τη δυσκολία του να μεγαλώνεις υγιή παιδιά ως μητέρα". Επίσης, ξεκίνησε καμπάνια για την πανεπιστημιακή μόρφωση, γιατί "είδε τη δύναμη της μόρφωσης" στη δική της ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!