GOSSIP

Kim & Kanye κατάφεραν και πάλι να εξοργίζουν πολλούς - Ο Kanye ζήτησε συγγνώμη

Για μια ακόμη φορά το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να προκαλέσει πολλά και οργισμένα σχόλια στο twitter, μετά από κάτι ανάρμοστο που έκανε ο Kanye West σε μια πρεμιέρα στο Broadway.

O γνωστός ράπερ και η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων που πήγαν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ The Cher Show, στο Niel Simon Theater στο Broadway, ένα σόου που έχει βασιστεί στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Cher, την οποία η Kim Kardashian έχει δηλώσει πως τη λατρεύει και τη θεωρεί το ίνδαλμά της.


Όμως το γεγονός πως ο Kanye West αποφάσισε να ασχολείται διαρκώς με το κινητό τηλέφωνο την ώρα της παράστασης, προκάλεσε την οργή πολλών, που κατηγορούν την Kim και τον Kanye πως νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν επειδή είναι διάσημοι και πως δεν έχουν καλούς τρόπους και είναι ανάγωγοι.

Τα σχόλια ξεκίνησαν όταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του σόου (που ενσαρκώνει τον Sonny, τον πρώην σύντροφο της Cher στο μιούζικαλ) εξέφρασε δημόσια μέσω twitter την απογοήτευσή του για την συμπεριφορά του Kanye και δεν έκρυψε το γεγονός πως τον ενόχλησε και τον προσέβαλε η συμπεριφορά του.

 

Τελικά ο Kanye αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μετά τον σάλο που προκλήθηκε,
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!