GOSSIP

Τα πόδια της Rihanna μοιάζουν ατελείωτα σε μια νέα σέξι πόζα

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και πλέον και επιτυχημένη fashion dersigner και beauty guru, αποφάσισε να μας προωθήσει τη νέα της σειρά με εσώρουχα και οι πόζες της μοιράζουν εγκεφαλικά στο Instagram.

Θυμίζουμε πως η Rihanna έχει το δικό της fashion brand Fenty και φέτος παρουσίασε και τη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty, με σέξι εσώρουχα για γυναίκες κάθε size και είχε αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια μετά το fashion show που έκανε στη Νέα Υόρκη.


Και τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν η Rihanna φρόντισε να διαθέσει τα εσώρουχα της νέας της συλλογής μέσα από μια σειρά από pop up καταστήματα που θα ανοίξουν αυτές τις μέρες τις πόρτες τους σε εμπορικά κέντρα σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και για να προωθήσει τις νέες αφίξεις στη συλλογή της που θα είναι διαθέσιμες από 5 Δεκεμβρίου, πόζαρε η ίδια με τα εσώρουχά της και μοίρασε εγκεφαλικά.


Όμως η πόζα που έχει προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια είναι αυτή στην οποία φοράει ζαρτιέρες και ποζάρει καθώς στηρίζεται σε μια καρέκλες με τις καμπύλες της να αναδεικνύονται σε όλο τους το μεγαλείο και τα πόδια της να μοιάζουν ατελείωτα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!