GOSSIP

H Joan Collins έκανε απίστευτες δηλώσεις για μια... μύγα

Το τηλεοπτικό κοινό την λάτρεψε ως την ραδιούργα Alexis στη θρυλική τηλεοπτική σειρά Δυναστεία και η 85χρονη σήμερα Joan Collins συνεχίζει να δείχνει αγέραστη, αλλά πρόσφατα έκανε κάποιες απίστευτες δηλώσεις για μια μύγα.

Η διάσημη ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία, που έχει πάρει και τον τίτλο της Dame, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στον Observer με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση και το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά τρόμου American Horror Story.


Όμως αυτό που όλοι συζητούν είναι η απίστευτη δήλωση που έκανε για την αδελφή της Jackie, η οποία πέθανε το 2015, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.


Η διάσημη ηθοποιός, αφού τόνισε ξανά το πόσο αγαπούσε την αδελφή της και πόσο δεμένες ήταν, είπε πως θεωρεί πως μια μύγα η οποία συνέχεια την ακολουθεί, είναι η μετενσάρκωση της αδελφής της!


Η ίδια εξήγησε πως "το ξέρω πως ακούγεται περίεργο και δεν είμαι σίγουρη πως πιστεύω στη ζωή μετά το θάνατο, αλλά όπου και αν βρίσκομαι στο Λονδίνο, στη Γαλλία, εδώ στο Μπέβερλι Χιλς, μια μικρή μύγα με επισκέπτεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα" και πρόσθεσε: "Πιστεύω πως είναι η αδελφή μου Jackie".

 

H Jackie και η Joan Collins
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!